EterWeters worden ingezet

projectie bij presentatie EterWeters door Anita van der Noord

Uit het traject van Anita van der Noord met de ideeën voor de Expeditie Voedselverwondering is een soort plattegrond ontstaan voor de Expositie Voedselverwondering die ook gebruikt kan worden door voorlichters van stichting Kind en Voeding. Met deze stichting wordt al intensief samengewerkte om kinderen voedselvaardigheden bij te brengen op scholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.
De Expositie zelf moet een plaats krijgen in Veenhuizen, maar kan wellicht ook op andere plaatsen in Nederland worden uitgerold. Het gaat om een route van grond tot mond, van mond tot kont en dan weer terug naar de aarde voor de noodzakelijke kringloop. De route is in beeld gebracht op de voor- en achterkant van een grote poster waarop tevens opdrachtjes staan, die binnenkort samen met studenten van Terra nader zullen worden ingevuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *