De NHL Stenden studenten zetten de vervolgstap

Vandaag hebben twee groepjes studenten zich opgeworpen om de verdere uitwerking van het businessplan voor het Food Experience Center op zich te nemen. In de inspirerende sessie met de overige studenten werden zij voorzien van  suggesties voor aanpak en invulling, ook t.a.v. missie en visie. De aspecten rond gezondheid en duurzaamheid worden nader geëxpliciteerd. Er werd op gewezen dat voedsel te maken heeft met alle 17 duurzaamheiddoelstellingen van de Verenigde Naties. De komende periode wordt er hard aan gewerkt in intensief contact met de initiatiefnemers. Het wordt door iedereen gezien als een bijzonder en uitdagend traject waar met veel plezier en inzet aan wordt gewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *