Studenten NHL Stenden organiseren informatieavond

De studenten van die in het kader van hun studie aan NHL Stenden innovatieve business modellen leren ontwikkelen en daarmee leren leiding te geven aan innovatie, organiseren een avondbijeenkomst over het Food Experience Center. Deze (gratis te bezoeken) bijeenkomst zal op 20 juni a.s. van 19 tot 21 uur plaatsvinden bij de Kruidhof in Buitenpost.

Iedereen is welkom!

FoodXNoord is een open platform waar voedsel en beleving centraal staan. Het doel is gezondheid en duurzaamheid in relatie tot voedsel op de kaart te zetten in Noord-Nederland. Geinteresseerd in voedsel, gezondheid, agri-business, en/of duurzaamheid? Wees dan ook bij de informatieavond van FoodXNoord. Op het event zullen ook duurzame ondernemers van voedselproducten aanwezig zijn en hun producten promoten. Wil jij ook je producten showcasen en wellicht verkopen? Neem dan contact op met ons via emrah.melezoglu@stenden.com of +31 6 81866904.

Aanmelden kan via https://foodxnoord.eventbrite.com/