Ook zonder vaste plek gaan activiteiten door

overhandiging van de 3D-voedselprinter door Anita van der Noord aan Goos Linde van het laboratorium van de Health Hub Roden

Ondanks het feit dat het Food Xperience Center nog geen vaste locatie heeft, gaan de activiteiten gewoon door. Onze 3D-voedselprinter hebben we inmiddels in bruikleen gegeven aan de Health Hub Roden. 17 studenten van de Hanzehogeschool en Terra MBO volgden inmiddels de training hoe de printer gebruikt kan worden. Twee ervan zullen het in ieder geval gebruiken voor hun afstuderen. Over enkele weken wordt de allereerste Voedselraad van Jongeren geïnstalleerd in Groningen en zal een dialoog plaatsvinden met bestuurders, ondernemers, onderzoekers en opleiders over onderwerpen vanuit de WUR en van LNV, die nu worden opgehaald door de Missing Chapter Foundation (MCF). De MCF zal de jongeren van de raad het komende (school)jaar samen met de Nieuwe Leefstijl begeleiden.